Pozivnica za team building avanturu

OTKRIJ Svaka destinacija uz sebe veže različite pustolovne & adrenalinske aktivnosti. Ovisno o željama tima, slažemo individualni program tako da sve želje budu zadovoljene. Jeste li znali da u jednom danu možete jeepovima obići veličanstveni Velebit, ručati uz divlju rijeku te se u raftovima spustiti niz istu? Možete hodati bespućima Ćićarije u potrazi za skrivenom lokacijom na kojoj ćete vi spremiti večeru, naravno s  pogledom na divnu Istru.

DOŽIVI Aktivnosti i zadaci ne moraju uvijek biti adrenalinski  i sportski. Bilo bi šteta zanemariti zanimljive priče i legende o mjestima koja posjećujemo. Na zanimljiv način istražujemo povijest & kulturu. Naučite plesati stare plesove, kuhati poput naših starih, rezati pršut, pronaći tartufe, istražiti grad uz zanimljive zadatke.

 

 

ISPROBAJ Hrana je dio svakog team buildinga. Hrana je predmet većine razgovora. Hrana mora biti dobra. U sve programe uključujemo lokalne OPG-ove, restorane koji dio svog mjesta prenose na jela koja nude. Od doručka pod starom maslinom, ručka na zidinama Huma do diner en blanc večere na jednom od Dubrovačkih trgova – sve je moguće.

ODMORI Izađite iz ureda, ostavite iza sebe buku grada & gužve u prometu. Mi ćemo vas odvesti tamo gdje nema semafora, gdje se umjesto trube automobila čuju samo ptice, gdje je svaka zvijezda na nebu savršeno vidljiva. Što kažete na opuštanje uz bazen na skrivenoj lokaciji, party na plaži koja se nalazi na otoku rezerviranom samo za vaš tim ili planinarenje uz sakupljanje ljekovitog bilja?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: